“Top Videos”: una clara aposta pel contingut multimèdia

Com la majoria de diaris que tenen presència a Internet, el The Guardian incorpora contingut multimèdia. Un dels apartats que en aquesta línia destaca més és la secció “Top Videos”, que també podem trobar a la portada del diari i que està dedicada als vídeos més rellevants de l’actualitat.

Per altra banda, però, cal destacar l’absència d’infografia en la portada i en moltes de les seccions del diari. L’única secció en la que aquesta té una importà destacada és la de Negocis.

 

 

Un dels trets més característics del format web del The Guardian és la seva clara aposta per la fotografia i pel fotoperiodisme. La quantitat de fotografies que apareixen a la portada és de gairebé setanta, fet que revela la importància que es dóna a la imatge en el portal del diari britànic. En aquest sentit, quasi cada una de les notícies que apareixen a la portada està acompanyada d’una fotografia que pot estar en diferents formats. I a això cal sumar-li la fotonotícia que apareix a dalt de tot de la portada, que té una amplada similar a la de dues de les columnes, i les fotografies-silueta que encapçalen algunes de les peces interpretatives o d’opinió.

A més a més, un altre dels apartats que confirma l’aposta del diari per la imatge en el seu lloc web és l’espai dedicat a la portada a la secció “Photography”, una secció que ofereix notícies relacionades amb la fotografia i una gran quantitat de galeries fotogràfiques.

Anuncios

1 comentario

Archivado bajo Uncategorized

Una respuesta a ““Top Videos”: una clara aposta pel contingut multimèdia

  1. Pingback: El model d’èxit de la versió digital de The Guardian | L'Observador Digital

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s