Tres pilars del Washington Post digital abandonen el diari

Ezra Klein acomiadant-se del Washington Post via Twitter

Ezra Klein acomiadant-se del Washington Post via Twitter

El diari nord-americà The Washington Post ha anunciat avui la retirada d’Ezra Klein, Melissa Bell i Dylan Matthews del mitjà. Tres periodistes considerats “fonamentals” pel suport digital del rotatiu, abandonen la redacció per fundar un nou mitjà de comunicació.

Ja van fer grans aportacions al Post quan van fundar el blog Wonkblog i el Know More, ambdós tractant amb més profunditat una selecció de temes que potser el Post no abordava amb prou detall.

Sigui com sigui, el seu objectiu ara és un altre: els tres emancipats pretenen iniciar un projecte centrat en el periodisme explicatiu. Inicialment, tenien intenció de fer-ho amb el suport de l’empresa del Post, però l’editora Katharine Weymouth, i el propietari, Jeff Bezos (fundador d’Amazon), no van donar el vist i plau a la proposta, que requeria 10 milions de dòlars per arrencar.

Els tres periodistes, però, marxen sense rancúnia al Post, il·lusionats amb el nou projecte i agraïts pel tracte que han rebut al diari. “Gràcies al The Washington Post per cinc anys increïbles. Una redacció impressionant i una institució impressionant”, twittejava Ezra Klein aquesta mateixa tarda.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Actualitat, Estats Units

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s