Amazon considera la creació del seu propi canal de televisió per internet

La companyia líder mundial en comerç electrònic dirigida per Jeff Bezos, Amazon, estudia posar en marxa la seva pròpia oferta de continguts televisius per internet. L’objectiu d’aquesta plataforma és competir amb els canals actuals d’emissió per cable i satèl·lit d’Estats Units, segons revela The Wall Street Journal.

Amazon ha desmentit la seva intenció de crear un canal propi de televisió de pagament per internet o que es plantegi comprar llicències de programes de televisió. Tot i això, les informacions del diari financer indiquen que el gegant comercial ja ha iniciat negociacions amb empreses nord-americanes del sector audiovisual per obtenir els drets d’emissió online dels seus continguts.

La multinacional completaria amb aquesta innovació la seva borsa de continguts audiovisuals, a més de la seva pròpia distribució de pel·lícules i series a través del servei Prime Instant Video. Altres companyies com Sony, Google o Verizon preparen alhora iniciatives semblants i Amazon també estudia la possibilitat de crear un set-top box, un descodificador que permetria executar aplicacions i continguts de vídeo streaming procedents d’una àmplia varietat de fonts audiovisuals.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Actualitat, Estats Units

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s