El Comercio renova la seva edició digital

Nova aparença del versió digital del peruà

Nova aparença del versió digital del peruà

El Comercio, diari peruà de referència internacional, celebra el 175è aniversari presentant una actualització de la seva plataforma digital. El nou portal web, llançat aquest mes, respon a una iniciativa basada en una sèrie de canvis en la metodologia de treball de l’equip, per la que també es va efectuar un trasllat a una nova sala de redacció integrada.

A la nota de benvinguda al nou portal digital, El Comercio remarca que “la idea és una sola: que estiguis ben informat, que el que vegis t’ajudi a tenir un panorama cada dia més ampli i clar del que succeeix”. És per aquest motiu que a la pàgina inicial s’han implantat quadres informatius simplificats, classificats d’acord a les seccions i suplements del diari. Els texts van acompanyats per fotografies, vídeos i gràfics interactius de qualitat i, a més, gaudeixen d’enllaços directes a altres aplicacions multimèdia i recursos digitals. Una de les principals innovacions és la suma de “Deporte Total”, “Luces”, “TV+” i “Insólito” a les categories base ja presents i la separació de les seccions “Tecno” i “Ciencias”.

Val a dir que l’enfocament de la web és adaptatiu per poder encaixar en tauletes i mòbils. Amb tot, el mitjà assenyala que el seu compromís segueix sent el de “brindar molta més i millor informació, sense perdre la qualitat de sempre”.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Actualitat, Resta del món

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s