Les subscripcions al New York Times digital van créixer un 19% l’any 2013

nyytEl diari nord-americà The New York Times va tancar l’any passat amb 760.000 abonats digitals, amb 149 milions de dòlars ingressats per l’edició digital. Això suposava un 36% més que l’any anterior.En el quart trimestre de 2013, el diari va guanyar 33.000 subscriptors, que suposaven un augment del 19% respecte l’any anterior. Aquests són els millors resultats des de fa més de tres anys, segons Mark Thompson, director executiu de la companyia.

Malgrat l’augment d’ingressos per la versió online, durant aquell últim trimestre va haver-hi també una davallada de l’1,6% dels ingressos per publicitat a l’edició en paper.

El benefici operatiu de la Times Company va reduir-se als 97 milions de dòlars, per culpa de les inversions realitzades per dur a terme les estratègies de creixement.

La companyia va continuar millorant el seu balanç, tot deixant enrere els obstacles amb què es va trobar durant la crisi financera, que van situar el seu deute en 684 milions a finals de l’any passat.

Les expectatives de canvi són poques però positives, o, com a mínim, no es preveuen pèrdues: s’espera un lleuger augment d’ingressos per circulació durant aquest primer trimestre de 2014, i unes xifres que es mantindran estables en els ingressos per publicitat.

Font: La Información

Anuncios

1 comentario

Archivado bajo Actualitat, Estats Units

Una respuesta a “Les subscripcions al New York Times digital van créixer un 19% l’any 2013

  1. Pingback: World Wide Media

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s