Clarin.com, un portal digital de referència

Foto 1

Clarin.com s’ha convertit en el portal de notícies més important d’Argentina, seguint la línia que va teixir la seva edició en paper -El Clarín- sota el lema “Un toque de atención para la solución argentina de los problemas argentinos”.

Nascut l’agost de 1995, el portal web forma part de la corporació empresarial Grupo Clarín. Propietat d’Ernestina Herrera de Noble –vídua del fundador del grup-, aquest conglomerat de mitjans de comunicació és un dels principals al món de parla hispana, amb presència en premsa escrita, ràdio, televisió, producció audiovisual i Internet.

Clarin.com, al seu torn, es configura com una societat anònima a mode de holding amb les empreses CMD Compañia de Medios Digitales S.A., Tecnologia Digital S.A., Interwa S.A., Clawi S.A. i QB9 S.A, totes elles produ

ctores i realitzadores de continguts web al portal.

Clarin.com compta amb més de 18 milions d’usuaris hispans que escullen aquest espai web d’informació general com a principal font informativa. El contingut és actualitzat amb regularitat diària seguint el màxim rigor periodístic, fet que ha propiciat el seu reconeixement internacional amb guardons específics com el Premi Rey Juan Carlos 2009 i 2012 en la categoria Periodisme Digital i el Premi MALOFIEJ d’infografia 2011.

Anuncios

1 comentario

Archivado bajo Anàlisi

Una respuesta a “Clarin.com, un portal digital de referència

  1. Pingback: Senzillesa en blanc i vermell | L'Observador Digital

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s