El País es consolida com a mitjà digital espanyol més llegit al món

dadescomscore

Dades sobre lectors de diaris digitals duarnt el gener del 2014. Via El País

El diari El País ha confirmat aquest mes de gener la seva posició com a web de notícies en castellà líder a nivell mundial, segons dades de l’empresa d’anàlisi del panorama digital comScore. El rotatiu del grup PRISA, segons han confirmat les xifres sobre mitjans digitals del mes de gener d’aquest 2014, ha començat l’any amb un total de 11.819.000 lectors, és a dir, 438.000 usuaris mensuals més que el segon diari espanyol més llegit a Internet, El Mundo. Dins dels cinc diaris espanyols més llegits a Internet, també hi podem trobar el 20 Minutos, amb 9.341.000 lectors, l’Abc, amb 8.767.000 i La Vanguardia, amb 4.065.000.

Segons publica el diari al seu web, els moments de màxima audiència es van produir amb la publicació de la sèrie de reportatges sobre la corrupció al govern de la República Popular de la Xina, que van fer que els dirigents d’aquest país censuressin l’accés a la web en el seu territori, amb la cobertura del conflicte al Canal de Panamá i amb la cobertura de les revoltes a Uncraïna durant les últimes setmanes.

Més en enllà d’El País, El Grup PRISA aconsegueix, distanciar-se dels seus competidors en la lluita per a atraure lectors a Internet ja que EL PAÍS Sites (conjunt de webs de PRISA que inclou elpais.com, MeriStation, Guía del OcioRolling Stone y Cinemanía) ha escalat aquest gener fins a situar-se al 17è lloc de la classificació mundial de webs de notícies en tots els idiomes, per sobre d’El Mundo Sites, el seu principal rival a l’Estat Espanyol.

Anuncios

1 comentario

Archivado bajo Actualitat, Catalunya i Espanya

Una respuesta a “El País es consolida com a mitjà digital espanyol més llegit al món

  1. Pingback: World Wide Media

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s