Crowdfounding per finançar un nou diari independent a Perú

Un grup de professionals i activistes peruans ha iniciat un crowdfounding per recollir 20.000 dòlars per engegar un nou mitjà de comunicació sense ànim de lucre, Wayka. La finalitat del grup de treball és llançar una publicació independent de les elits polítiques i econòmiques que es vertebri entorn a la democràcia i a la justícia social.

Wayka pretén obtenir finançament a partir de la publicitat i per aconseguir inversors recorre al suport popular per estendre’s com a publicació permanent. En aquest sentit, el grup de treball demana una contribució de 20.000 dòlars per garantir l’edició, la publicació i la distribució del periòdic. A canvi, s’ofereix als col·laboradors un certificat d’agraïment, un CD de Gaddafi Nuñes, l’aparició del nom a la primera publicació del diari, versions del diari en PDF i material de màrqueting.

La iniciativa es vol centrar en el repartiment de diaris als trens, després de la creació d’una nou sistema de transport públic a la capital peruana, el tren electrònic o metro de Lima. Tot i això, el projecte disposarà d’un espai web i utilitzarà les xarxes socials per aconseguir una participació directa dels lectors.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Actualitat, Resta del món

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s