QUI SOM?

Som deu estudiants de segon curs de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Conscients que vivim en una era digitalitzada, i empesos per l’assignatura de Periodisme a Internet, obrim aquest blog sobre anàlisi i actualitat de mitjans digitals de tot el món.

equip

L’equip, de darrere a davant i d’esquerra a dreta: Xavier Puig, Ivet Pintó, Martí Puig, Susanna Puiggròs, Adrià Puértolas, Marta Puigdueta, Júlia Regué, Núria Picas, Natàlia Queralt, Berta Reventós

QUÈ FEM?

El nostre punt de partida és el d’informar del que està passant en el panorama de mitjans digitals a escala mundial. Per això, assumim una tasca de rastreig constant de la xarxa, per contrastar les notícies relacionades amb l’actualitat que cobrim.

No només això, sinó que des de l’Observador Digital volem dur a terme una anàlisi exhaustiva dels diaris digitals més llegits del món, d’acord amb un criteri geogràfic, que marca l’estructura d’aquesta secció: Estats Units, Europa i Amèrica Llatina són els nius de l’estudi en profunditat dels diaris més populars de la nostra realitat.

CONTACTA’NS

Mail: observadordigital94@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/lobservadordigital

Twitter: @ObservadorDigi1

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s